Zoals je weet zijn wij druk bezig met de verbouwing van ons Hooihuis. De afgelopen weken hebben we dan ook niet stil gezeten: van het leggen van de fundering tot aan het metselen van de muren. De eerste contouren van de nieuwe keuken en restaurant zijn al goed te zien! In dit blog vertellen we je wat meer over het nieuwe interieur. Want hoe zal het nieuwe Hooihuis eruit komen te zien?

Het interieur van het Hooihuis

Onze missie is om een nog beter Hooihuis te creëren voor onze gasten. We willen geen ander of veel groter Hooihuis maar een beter Hooihuis. Daarbij spelen we in op belangrijke waarden als intimiteit en gezelligheid. We willen onze gasten een nóg leukere tijd geven dan zij al bij ons hadden. Met de verbouwing van het restaurant en keuken is hiermee een eerste stap gezet. Daarbij focussen we ons vooral op een betere indeling. Op deze manier kunnen wij onze gasten beter ontvangen en kunnen we meer laten zien van onze keuken. Maak je overigens geen zorgen ‘Het Beste terras van Nederland’ blijft even groot! Hieronder zie je een visual van het nieuwe Hooihuis. Dit is nog niet het definitieve concept maar zo krijg je al een goed idee welke kant we op gaan.
hethooihuis_1-2-klein

Hooihuis interieur

Als het gaat om de styling van het ‘nieuwe’ Hooihuis dan zitten we boordevol frisse en nieuwe ideeën. Hieronder kun je twee moodboards van ons terugvinden. Je ziet dat we vooral veel gebruik maken van natuurlijke materialen en kleuren. Daarbij zal ondanks de uitbreiding de intieme sfeer behouden of zelfs versterkt worden. We willen graag een landelijke sfeer in Het Hooihuis creëren met een comfortabel gevoel en een moeder knipoog.

moodboard-hooihuis-1

moodboard-hooihuis-2

Onze bovenverdieping

Het restaurant boven zal meer gebruikt worden om grotere groepen te voorzien van een mooie middag of avond. Dit zal mogelijk worden aan bijvoorbeeld een lange tafel. Of er kunnen combinaties gemaakt worden tussen staan en zitten. Deze optie is vooral leuk voor groepen vanaf 15 personen. Maar uiteraard kunnen onze gasten zelf bepalen waar ze het liefst willen zitten. De keuze wordt alleen maar groter!

hethooihuis_2-1-klein