Zonder ons Hooihuis-team zou er geen Hooihuis zijn. Iedere dag staan onze vakmensen voor onze gasten klaar om hen tot in de puntjes een unieke beleving te verzorgen. Wij laten je graag kennismaken met dit geweldige team en stellen ze in een reeks van blogs aan je voor! Deze eerste editie maak je kennis met bedrijfsleider Luuk.
Hooihuis mensen

7 vragen voor bedrijfsleider Luuk:

1. Hoe ben je bij Het Hooihuis terecht gekomen?

“Koen, de eigenaar, is mijn broer. Toen hij 10 jaar geleden hier startte, ben ik als bijbaan in de bediening gaan werken. Ik studeerde toen nog en werk er dus al vanaf het begin. In eerste instantie drie à vier keer per week, maar na mijn studie ben ik fulltime gaan werken bij Het Hooihuis en zo in de rol van bedrijfsleider gegroeid.”

2. Wat was jouw droombaan als kind?

“Ik wilde professioneel voetballer worden. Ik deed vroeger niet anders.”

3. Wat maakt Het Hooihuis voor jou zo bijzonder?

“Het Hooihuis heeft een geweldige mix. Het is goed bereikbaar, heeft een fijne ongedwongen sfeer, vriendelijke en vlotte bediening en een goede keuken. Veel gasten voelen zich direct thuis bij ons.”

4. Waaruit krijg je de meeste voldoening in je baan?

“Als alles lekker draait geeft dat een heerlijk gevoel. Veel gasten, een fijne sfeer, een enthousiast team op de vloer. Wanneer gasten uitspreken dat zij een geweldige avond hebben gehad, dan maakt dat het compleet.

5. Wie is de meest bijzondere gast die je ooit hebt mogen bedienen?

“We hebben nogal wat gasten, zo’n 10.000 per maand. Door de brede doelgroep die wij dienen is het ook zo dat er een heel divers publiek komt. Ik kan er niet een uit pikken die veel bijzonderder was als andere gasten. Ze dragen allemaal bij aan hetgeen wat Het Hooihuis zo bijzonder maakt.”

6. Wat zijn de minder leuke kanten van jouw baan?

“Waar gewerkt wordt, daar worden fouten gemaakt, dat is menselijk. Maar wanneer er dingen fout gaan die niet fout hoeven gaan, vind ik dit wel erg vervelend.”

7. Wat is er anders aan de sfeer in Het Hooihuis in de winter dan in de zomer?

“‘s Zomers waan je je bij ons in het buitenland, alsof je op vakantie bent in eigen land. Lekker relaxed buiten eten en drinken in een groene omgeving. ‘s Winters maken we het binnen altijd heerlijk sfeervol en gezellig.”

8. Wat is het meest bijzondere dat je ooit van een gast gekregen hebt?

“Elk compliment via kaartje of e-mail vind ik erg bijzonder. Dat gasten daar de tijd en moeite voor nemen is mooi. Ik heb ook eens flinke fooien gehad voor ons team na een geslaagd feestje en dat was zo veel dat ik er gewoon verlegen van werd. Verder heb ik na de geboorte van mijn dochter van diverse gasten kaarten en cadeaus ontvangen. Dat voelt heel speciaal.”